Érdekességek a nagyvilából
Kedves hölgyek, mit szólnátok hozzá, ha ma dupla adag örömmel készülnénk számotokra? Olyan összeállítással készültünk mára melyben szexi macsókat és…
Mivel szeretjük az aranyos és jópofa illusztrációkat, így a terhesség időszakában felmerülő nő "gondokról" is egy rajzos összeállítással készültünk. Nézzétek…
Ha ti is örültök a jó időnek, és a takarítás mellett szeretnétek feldobni kicsit az otthonotok falait, és valami tavaszias…

További érdekességek »

Rendelési útmutató

Szállítási és csomagolási költségek

A könyvrendeléseket a Magyar Posta által, vagy Pick Pack Ponton keresztül kézbesítsük.

Mindkét szállítási formánál lehetőség van online bankkártyás fizetésre. Az online bankkártyás fizetési módról további információkat a Rendelési útmutató menüpont alatt talál. A szállítási díjakat az alábbi táblázat foglalja össze.

Szállitási Költségek

Postai kiszállítás esetében nem áll módunkban meghatározni az adott napszakon történő szállítás pontos időpontját, ez a Posta terheltségétől függ. A Pick Pack Pontos csomagküldéskor a Pick Pack Pont a vásárló e-mail címére értesítő e-mailt, telefonjára pedig SMS-t küld az átvétel időpontjával kapcsolatban. Megrendelését 1 hétig őrzi a Pick Pack Pont, amennyiben ezalatt nem veszi át, a visszaszállítás előtt 24 órával újra e-mailban értesítik. A Pick Pack rendszerről további információkat az alábbi linken talál:

https://www.szalaykonyvek.hu/pickpack

A rendelést 4-8 munkanapon belül teljesítjük. Csak magyarországi címre áll módunkban szállítani.

Rendelési lehetőségek

 • Interneten

  1. Tegye a megvásárolni kívánt tételeket a kosárba, majd kattintson a jobb felső sarokban található „A kosár tartalma” mondatra.
  2. A „Kosár tartalma” oldalon lehetősége van a megrendelt könyvek darabszámának módosítására, vagy a könyv törlésére a kosarából.
  3. Ha már korábbiakban regisztrált, akkor a jobb felső sarokban tud bejelentkezni. Amennyiben még nem regisztrált, kattintson a „regisztrálj itt” vagy a „Regisztráció” feliratra, és adja meg a kért adatokat. Bejelentkezés után kattintson a kosár tartalmára.
  4. Ezután lehetősége van további könyvek megvásárlására, illetve a megrendelés leadásának folytatására. A megrendelés gombra kattintva választhat szállítási módot, ellenőrizheti a kosár tartalmát, a megrendelés összegét és a szállítási illetve számlázási adatait. Ha a számlázási adatok eltérnek a szállítási adatoktól, akkor a módosításra itt is lehetősége van. A megjegyzés rovatban további információkat, észrevételeket, kéréseket adhat meg.
  5. A „Megrendelés elküldése” gombbal fejezheti be és adhatja le rendelését. A regisztrált e-mail címére 48 órán belül automatikus visszaigazoló e-mail érkezik. Amennyiben ezt nem kapja meg, kérjük keresse fel ügyfélszolgálatunkat.

  Amennyiben a régi honlapunkon már regisztrált, abban az esetben az új honlapunkon már nem kell ezt újra megtennie. A belépéshez az elfelejtett jelszó menüpontban kérjen a regisztrált e-mail címére jelszóváltoztatást.

 • Telefonon

  Telefonos munkatársaink minden hétköznap 8-16 óráig rendelkezésére állnak. Felveszik rendelését és szívesen válaszolnak felmerülő kérdéseire.
  Telefonszám: 59/322-555

 • Személyesen

  A katalógusban szereplő kiadványok bármelyikéhez hozzájuthat intézményi bizományosaink segítségével!
  Országszerte több ezer intézményben (bölcsődékben, óvodákban, iskolákban, munkahelyeken) jelen vagyunk. Keresse terjesztő partnereinket a környezetében fekvő intézményekben, és győződjön meg könyveink minőségéről a saját szemével!

 • E-mailen keresztül

  Küldje el a kiválasztott könyvek listáját nevének és címének feltüntetésével a rendeles@szalaykonyvek.hu címre.

 • Faxon

  Faxolja át a megrendelendő könyvek listáját nevének és címének feltüntetésével.
  Faxszám: 59/321-444