Új jelszó kérése

Szabadtűzön és kemencében

ÚJ
Szabadtűzön és kemencében
Szabadtűzön és kemencében
Szabadtűzön és kemencében
Szabadtűzön és kemencében
Szabadtűzön és kemencében
Szabadtűzön és kemencében
Szerző: Gerecz Gergely
Kiadó: Pro-Book Könyvkiadó
Méret: 230x285
Oldalszám: 112 oldal
Fő kategória >Könyvek >Szakácskönyvek
2 195 Ft2195
Kedvencekhez
Ajánlom
Nyomtat
Összehasonlítás
Kérdés a termékről
Részletek
Adatok
Részletek

Rövid ismertető:
Tavasszal, amikor az első rügyek kipattannak a fák ágain és a madarak hangos éneklésbe kezdenek, szinte azonnal megfogalmazódik legtöbbünkben a gondolat: gyerünk ki a szabadba. A kiránduláson kívül az egyik legkellemesebb élmény a szabadtűzi sütés-főzés családunk, rokonaink vagy barátaink társaságában. De akár mindkettő egyszerre is teljesülhet. Van, aki ilyenkor a bográcsozást részesíti előnyben, mások viszont esküsznek egy jó kis grillezésre vagy nyárson sütésre. Sőt napjainkban újra divatba jött a kemence használata is. Semmihez sem fogható ezen technológiákkal a szabadban készült ételek jellegzetes, kissé füstös aromájú ízvilága, arról nem is beszélve, mennyire összehozza a résztvevőket, hisz mindenki a finom lakoma készítésének egyes folyamatain serénykedik. Könyvünkben külön fejezetekbe csoportosítottuk a bográcsban, nyárson, grillen, kemencében süthető ételek kiváló receptjeit, melyekhez az ételmodellek lenyűgöző látványa, neves éttermek séfjeinek, illetve a fotósoknak köszönhető. Használjuk ki a jó idő és a természet adta lehetőségeket, süssünk-főzzünk hangulatos környezetben, kint a szabadban.

Adatok
Cikkszám
BJUT
Státusz
ÚJ    
Webáruház készítés